A different view on electronic entertainment...

Ημερομηνία Παρ Σεπ 10, 2010 11:21 pm

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]

Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 20 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΛΤΑ - The way stuff gets lost...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Μάιος 25, 2009 6:32 pm 
Χωρίς σύνδεση
Administrator
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Παρ Μαρ 27, 2009 2:54 am
Δημοσ.: 1659
Τοποθεσια: Crumbling city of Iacon, planet Cybertron
Όνομα: Βασίλης
XBL GamerTag: FiOth GR
PSN ID: FiOth
Wii Friend Code: 6113-2414-7947-0836
Μακαρι να ηταν παντα εφικτο να κανουμε τετοιους διακανονισμους με τους υπαλληλους φιλε μου...ομως στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι αδυνατο.Ετσι κι αλλιως δε θα επρεπε να ειναι αναγκη να συμβαινει κατι τετοιο - αν καποιοι εκαναν καλα τη δουλεια τους δε θα υπηρχαν προβληματα.

"Strive for improvement through every day to become the best you can"

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Οκτ 13, 2009 5:42 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Τρί Απρ 07, 2009 11:28 pm
Δημοσ.: 1105
Τοποθεσια: Θεσσαλονίκη
Όνομα: Θάνος
XBL GamerTag: Tannosuke GR
PSN ID: Nihonjintomoko
Τώρα οργιάζουν οι ειδήσεις για την καθυστέρηση δεμάτων από Amazon και πιθανόν και από eBay, γιατί τα Βασιλικά Ταχυδρομεία της Μ. Βρεττανίας κάνουν απεργία και σκοπεύουν κάποια στιγμή να ακυρώσουν την συμφωνία 25 εκ δολλαριών εναντία του Amazon. Και σκέφτονται και οι eBay να κάνουν το ίδιο...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Οκτ 15, 2009 7:33 pm 
Χωρίς σύνδεση
Administrator
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Παρ Μαρ 13, 2009 4:32 pm
Δημοσ.: 731
Όνομα: Κώστας
XBL GamerTag: Vuzzi GR
PSN ID: Vuzzi
Tannosuke έγραψε:
Και σκέφτονται και οι eBay να κάνουν το ίδιο...

Οι eBay, Των eBaων, Τους eBaoyς...

Ω....????

:lol: :lol: :lol: :lol:

Πραγματικά είναι μεγάλο πρόβλημα αυτό και ποιος ξέρει που θα καταλήξει. Ελπίζω να είναι καλό για εμάς γιατί δεν βρίσκεις εύκολα επαγγελματίες όπως το Amazon...

AoG.net

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Οκτ 16, 2009 11:28 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Και να σκεφτεί κανείς ότι τα πακέτα στάλθηκαν παντού δίχως καθυστέρηση μέσω της Γερμανικής DHL, από όσο έχω ακούσει από τα παιδιά του Myxbox.gr...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιαν 14, 2010 2:23 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Παρ Σεπ 11, 2009 3:39 pm
Δημοσ.: 55
Εγω απο τις αρχες του Δεκεμβρη και μετα μεχρι και τα Χριστουγεννα εκανα αρκετες παραγγελιες και απο το ebay.co.uk και απο το game.co.uk και ηρθαν ολες κανονικα.Καποιες εκαναν 10 μερες καποιες σχεδον ενα μηνα.Η μια ηταν απο Αμερικη.
Αυτο που εχω βγαλει εγω σαν συμπερασμα γιατι εχω αγορασει πολλα πραγματα και στο παρελθον και απο Ελλαδα και απο το εξωτερικο και ετοιμαζομαι να φερω στους προσεχεις μηνες κιθαρα απο Γερμανια ειναι οτι το ΠΟΤΕ θα σου ερθει ενα δεμα οπως επισης και ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ειναι θεμα διαφορων παραγοντων που ανετα θα εβγαζαν και μια μαθηματικη εξισωση...του χαους

Βλεποντας για παραδειγμα την πορεια ενος δεματος (με tracking) απο Αγγλια παρατηρησα οτι εκανε 2 μερες για να ερθει Ελλαδα(Αθηνα) και 3 μερες για να ερθει απο Αθηνα--> Θεσσαλονικη.
Ενα ενα απλο cd σταλμενο παλι απο Αγγλια (σαν απλο γραμμα) εκανε 1 μηνα να ερθει (πριν τις κακοκαιριες και γιορτες εγινε η αποστολη).Το ειχα δεδομενο οτι το ειχα χαμενο και ειμουν σε συννενοηση με τον πωλητη απο ebay για refund και ξαφνικα το βλεπω στο γραμματοκiβωτιο.Πληροφοριακα αυτος απο το μερος του ηταν σωστος και το shipping εγινε στην ωρα του.Στην πορεια ομως σταματησε για καφε το cd...και καθυστερησε.
Παρομοιες παραγγελιες παλι απο Αγγλια που εγιναν με διαφορα λιγων ημερων σταλμενες και αυτες σαν απλα γραμματα εκαναν 10 μερες.
Επισης μαγαλο ρολο παιζει η περιοχη που βρισκεσαι.Αλλα τα ταχυδρομεια και οι υπαλληλοι στην μια περιοχη και αλλοι στην αλλη.
Μπορει να ειναι ο φορτος εργασιας που διαφερει μπορει καποιοι καφροι υπαλληλοι μπορει και τα δυο.
Αυτο που συμβουλευω εγω παντως ειναι οταν ψωνιζεται απο εξωτερικο να διαλεγεται τον καλυτερο δυνατο τροπο αποστολης (αν δινει αυτη την δυνατοτητα ο πωλητης) και παντα με tracking number για να ξερετε που βρισκεται ή που κολλησε το πακετο σας.ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΦΤΗΝΙΑΡΙΚΟ.
Για να ελαχιστοποιησετε τις πιθανοτητες να γινει κατι ασχημο.

Επισης τα μικρα δεματα που ερχονται σαν γραμματα απο οτι εχω καταλαβει ειναι η τελευταια τρυπα του ζουρνα και να μην τα προτιματε εκτος και αν φοβαστε τπτ τελωνεια(αγορες εκτος ευρωπης)...εκει ειναι αλλη συζητηση.Αν και εκει ειναι θεμα τυχης.
To πιο αστειο μου συνεβει απο Ελλαδα και συγκεκριμενα απο το site gameexplorers.gr που στα στοιχεια αποστολης αντι για Περαία γράψανε Πειραιάς (τα υπολοιπα ηταν σωστα οπως και ο Τ.Κ.) και το αποτελεσμα ηταν να ερθει ειδοποιηση σπιτι κανονικα και το δεμα στον Πειραιά..

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Ιαν 14, 2010 3:02 pm 
Χωρίς σύνδεση
Administrator
Άβαταρ μέλους

astral84 έγραψε:

To πιο αστειο μου συνεβει απο Ελλαδα και συγκεκριμενα απο το site gameexplorers.gr που στα στοιχεια αποστολης αντι για Περαία γράψανε Πειραιάς (τα υπολοιπα ηταν σωστα οπως και ο Τ.Κ.) και το αποτελεσμα ηταν να ερθει ειδοποιηση σπιτι κανονικα και το δεμα στον Πειραιά..

Ffs ρε φιλε... αυτα δε γινονται ουτε επιτηδες. Εν τελει τι απεγινε το δεμα σου;

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Ιαν 15, 2010 2:31 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Παρ Σεπ 11, 2009 3:39 pm
Δημοσ.: 55
Ευτηχως ο υπευθηνος (ταχυδρομεια) ειναι πολυ εξυπηρετικος και με ενα τηλεφωνο ληθηκε το ζητημα.Το εστειλαν μετα απο 1-2 μερες στο σωστο μερος.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Ιαν 17, 2010 5:06 pm 
Χωρίς σύνδεση
Administrator
Άβαταρ μέλους

astral84 έγραψε:
Ευτηχως ο υπευθηνος (ταχυδρομεια) ειναι πολυ εξυπηρετικος και με ενα τηλεφωνο ληθηκε το ζητημα.Το εστειλαν μετα απο 1-2 μερες στο σωστο μερος.

Παλι καλα...

Προσφατα εγω κι ο φιλος Vuzzi πεσαμε για αλλη μια φορα θυματα του χαους. Τα Bayonetta μας ακομα να φανουν μα ειμαι σιγουρος πως βρισκονται σε ελληνικο εδαφος... Αντε, υπομονη μεχρι αυριο.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Ιαν 18, 2010 2:49 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

astral84 έγραψε:

Το ίδιο ακριβώς περιστατικό είχα πάθει κι εγώ. Λογικά ο πωλητής σου πρέπει να ήταν πρεσμύωπας και να τα έγραψε λάθος.

Σε μένα έκανε τα ταξίδια του γιατί αντί να γράψει "Ι.Γρυπάρη 14", έγραψε "Ι.Γρυπάρη 18", η οποία διεύθυνση ΔΕΝ υπάρχει πουθενά και έτσι ανακαλύψαμε το πρόβλημα με τον πωλητή για το DS μου, λόγω του ότι ο πατέρας του ήταν Πρεσμυωπικός...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τετ Μαρ 10, 2010 2:20 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Τετ Απρ 08, 2009 12:23 am
Δημοσ.: 123
Μου ηρθε σημερα απο το play.com το Batman:AA.Το dvd ειχε φυγει απο το θηκη του και ειναι μες στις γρατσουνιες σαν να ειναι μεταχειρισμενο,αν και παιζει κανονικα :evil: .Ειχα παραγγειλει παλι τον Δεκεμβρη 2 ταινιες απο εκει,και στη μια ειχε παλι φυγει μεσα το δισκακι,οποτε σιγουρα δεν ειναι τυχαιο, εχει προβλημα το packaging τους,αλλα επειδη η ταινια εκανε γυρω στα 6 ευρω δεν εδωσα και πολυ σημασια.Τωρα σκεφτομαι να ξαναπαραγειλω τσαμπα το Batman απο εκει γιατι θα νιωσω λιιιιγο λακαμας αν δωσω 7-8 για επιδιορθωση στο dvd.Βασικα απο αυτο το κωλοsite να παιρνεται ΜΟΝΟ τα super bargains που εχουν συχνα πυκνα,για οτιδηποτε πανω απο 25-30ευρω απο αλλου...

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 20 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Μετάβαση σε: