A different view on electronic entertainment...

Ημερομηνία Τετ Σεπ 08, 2010 12:35 am

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]

Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 535 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 54  Επόμενο
Συγγραφέας Μήνυμα
 Θέμα δημοσίευσης: Re: Now Playing...
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Φεβ 08, 2010 12:02 am 
Χωρίς σύνδεση
Moderator
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Τετ Απρ 08, 2009 9:44 am
Δημοσ.: 1342
Τοποθεσια: Sanghelios
Όνομα: Ευθύμιος Χατζηγιάννης
XBL GamerTag: Tim of Heavens
Άφησα το δεύτερο playthrough του Risen για χάρη του μεγαλοδύναμου Shepard.Το Mass Effect 2 ανεβάζει τα production values του πρώτου τίτλου και δικαίωνει την αξία των μελών της BioWare που το δημιούργησαν καθώς αποτελεί έαν από τα πιο αντιπροσωπευτικά δείγματα που τιμούν τον όρο sequel ( το Uncharted 2 είναι ένα πρόσφατο παράδειγμα ).H εταιρεία διόρθωσε σχεδόν όλα τα προβλήματα που ταλάνιζαν τον πρώτο τίτλο λέγε με pop ups, σχετική καθυστέρηση στην εμφάνιση των textures, κοφτό frame rate στις εξωτερικές περιοχές, πανομοιότυπα structure facilities που φιλοξενούσαν τα side quests, πολλοί πλάνητες οι οποίοι δεν διέφεραν όσον αφορά την εξερεύνηση δίνοντας ένα αέρα ανανέωσης που τόσο χρειαζόταν το sequel.Η πρόοδός μου ακόμα είναι μικρή και δεν έχω δει πολλά πράγματα αλλά ο τίτλος ήδη παίζει εξαιρετικά.Κορυφαία θεωρώ μέχρι στιγμής τα διάφορα mini games που έχουν να κάνουν με hacking, descryption και scanning διαφόρων πλανητών για resources.H rpg λογική του πρώτου τίτλου όσον αφορά πάντα τα stats μειώθηκε δίνοντας έτσι μεγαλύτερη ελευθερία στο shooting στοιχείο και περιορίστηκε σε πιο ουσιώδη upgrades για την αναπτυξη των χαρακτήρων σου.Τέλος, το dialogue system πάντως έχει υποστεί αναβάθμιση άλλα βαριέμαι να πω περισσότερα διότι θέλω να φάω κακούληδες έτσι όπως όλα δείχνουν σε ένα από τα πιο ώριμα games που φτιάχτηκαν ποτέ.

Η πατάτα στο τηγάνι και το ME 2 στο disk tray... :D

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ Φεβ 08, 2010 4:35 pm 
Χωρίς σύνδεση
Administrator
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Παρ Μαρ 13, 2009 4:32 pm
Δημοσ.: 731
Τοποθεσια: Θεσσαλονίκη
Όνομα: Κώστας
XBL GamerTag: Vuzzi GR
PSN ID: Vuzzi
Αυτές τις μέρες έχω λιώσει πραγματικά στο Fallout 3 παίζοντας αποκλειστικά τα Addons του παιχνιδιού. Έχω φθάσει τον χαρακτήρα μου σχεδόν σε όλα Full, μπουρί με λίγα λόγια :lol: :lol: , και στο έξτρα περιεχόμενο υπάρχει πρόκληση. Δεν είναι κανείς μονόχιτος και αυτό είναι πολύ καλό. Έχω τελειώσει το Operation Anchorage και το MotherShip Zeta και ήδη έχω ασχοληθεί αρκετά με το μεγάλο για τα δεδομένα των άλλων 2 που προανέφερα Point Lookout. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα MotherShip Zeta και Point Lookout αλλά δεν θέλω να αναφερθώ περισσότερο τώρα και σε αυτό το Topic. Μόλις τελειώσω με όλα τα Addons θα ετοιμάσω επικούρα post στο ανάλογο Thread του τίτλου.

Βέβαια μέσα σε όλα αυτά υπήρξε και ένα ευχάριστο διάλειμμα με το Bayonetta όπου βρίσκομαι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του δεύτερου Playthrough(Hard).

AoG.net

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 09, 2010 4:23 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Τετ Μάιος 13, 2009 3:00 am
Δημοσ.: 73
Aυτο τον καιρο ασχολουμαι με το Smackdown vs Raw 2010 και με Tekken 6 εν αναμονι για Heavy Rain και για White Knight Chronicles

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Φεβ 11, 2010 9:44 pm 
Χωρίς σύνδεση
Administrator
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Παρ Μαρ 27, 2009 2:54 am
Δημοσ.: 1652
Τοποθεσια: Crumbling city of Iacon, planet Cybertron
Όνομα: Βασίλης
XBL GamerTag: FiOth GR
PSN ID: FiOth
Wii Friend Code: 6113-2414-7947-0836
Mass Effect 2 ΜΟΝΟ. 24/7.

Χρειαζεται κατι αλλο;

"Strive for improvement through every day to become the best you can"

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ Φεβ 18, 2010 3:43 am 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Παρ Σεπ 11, 2009 3:39 pm
Δημοσ.: 55
Απο τα χριστουγεννα και μετα αν και εκανα αρκετες αγορες και με περιμενουν αρκετα παιχνιδια στο ραφι οπως uncharted 2,borderlands,cod mow2,assasins 2 πριν κανα 2 βδομαδες πηρα απο τον Παπασωτηριου το prince of persia για 360 που το ειχε προσφορα και αποφασισα να ασχοληθω.Το εκανα γιατι ειναι ενας τιτλος που που χωρις πολλα πολλα σε βαζει μεσα στο κλιμα(αρκει να συνηθησεις τους μηχανισμους του) και απο εκει και επειτα απλα εξευρευνεις.
Οσον αφορα τα γραφικα χρησιμοποιειτε η τεχνολογια "cell shading" που δινει την αισθηση του hand drawn και γενικοτερα μιας πιο καλλιτεχνικης προσεγγισης.Ισως στον συγκεκριμενο τιτλο ταιριαζει απολυτα θα ελεγα.
Αυτο που μπορεις να πεις για το παιχνιδι και την φιλοσοφια του ειναι οτι θελει να σου δωσει μια ευχαριστη εμπειρια χωρις να θελει να σε ζορισει.Το παιχνιδι ουσιαστικα χωριζεται σε τρεις τομεις.Ακροβατικες κινησεις του πριγκηπα προκειμενου να κινηθει κοσμο του παιχνιδιου,μαχες (αρκετα απλες και συνηθως συντομες) και γριφους (αρκετα απλοι-ευκολοι).
Πολυ ωραια τοπια,ωραια μουσικη αν καπως επαναλαμβανομενη, και διαλογοι που αν και δεν εχουν καμμια σχεση με πριγκηπες και πριγκιπισσες απο την Περσια παρα θυμιζουν διαλογους απο αμερικανικη τηλεοπτικη σειρα (προφανως δεν ηθελαν να φοβησουν τους αμερικανους και να νομιζουν οτι παιζουν παιχνιδια που προωθουν την τρομοκρατια και τον Αχμαντινετζαντ) ειναι απλα ευχαριστοι.
Γι' αυτους βεβαια που ενδιαφερονται να το παιξουν ποιο σοβαρα (και να παρουν και περισοτερα achievements) το παιχνδι ειναι φτιαγμενο ετσι που μαλλον επιβαλλεται η απομνημονευση-εξερευνηση για δευτερη φορα (και τριτη..και τεταρτη..) προκεινου να συλλεξουν ολα τα light seeds αλλα και να διασχισουν καποιες τοποθεσιες μεσα σε συγκεκριμενο χρονο.Γενικοτερα ενα δευτερα playthrough ισως να χρειαστει αν και καποιοι να τα κανουν ολα κατευθειαν με το πρωτο.
Το prince of persia ειναι ενας τιτλος που μπορει ο καθενας να τον παιζει στα μετρα του.Καποιος μπορει να παρει απο αυτον μια ευχαριστη και συντομη εμπειρια απο μαγικους-φαναταστικους κοσμους αρκει να συνηθισει λιγο στην αρχη τους μηχανισμους του παιχνιδιου και καποιος completionist την προκληση να βρει και τα 1001 lightseeds, ολα τα combos του πριγκηπα κτλ κτλ.. μαζι με καποια μηνυματα που σου περνα κατα της υλιστης αντιληψης της κοινωνιας που ειχει διαφθαρει(corruption,the corrupted)-ξεπουληθει οπως και τα bosses του καθε κοσμου που εχουν πουλησει την ψηχη τους στον ahriman (τον κακο θεο του παιχνιδιου).Σε καποιο σημειο μεσα στους διαλογους η πριγκιππισα απαντα στον χαρακτηρα σου οταν την ρωταει αστειευομενος αν μπορει να γινει δικος του ενα πυργος οτι αν θελει μπορει να τον εχει οπως και καθε τι που ανηκει στον κοσμο αρκει να τον "ελευθερωσουν"(heal them).

Αν καποιος θελει ενα ευχαριστο και "ελαφρυ" (αλλα πολυ ποιοτικο) τιτλο για να ξεφυγει απο τα τετριμμενα προτεινεται ανεπιφυλακτα.

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 19, 2010 3:10 am 
Χωρίς σύνδεση
Administrator
Άβαταρ μέλους

Ξεκίνησα το Mini Ninjas και μέσα σε 3 μέρες 1000άρισε...

Τώρα ξεκινάω Mass Effect για να κάνω ένα καλό PLaythrough και μετά έρχεται ME 2.

AoG.net

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Παρ Φεβ 19, 2010 11:53 pm 
Χωρίς σύνδεση
Administrator
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Παρ Μαρ 27, 2009 2:54 am
Δημοσ.: 1652
Τοποθεσια: Crumbling city of Iacon, planet Cybertron
Όνομα: Βασίλης
XBL GamerTag: FiOth GR
PSN ID: FiOth
Wii Friend Code: 6113-2414-7947-0836
Vuzzi έγραψε:
Τώρα ξεκινάω Mass Effect για να κάνω ένα καλό PLaythrough και μετά έρχεται ME 2.

Κανε ο,τι εχεις να κανεις με το ME αδερφε και μετα αφησε το στο ραφι για παντα. Μετα τη λυτρωτικη βελτιωση που εφερε το δευτερο μερος της σειρας το πρωτο καθισταται απλησιαστο και - χωρις σε καμια περιπτωση να θελω να μειωσω την αξια του - ο ρολος του τελειωνει με το που μπαινει στο tray το ME2.

"Strive for improvement through every day to become the best you can"

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Σάβ Φεβ 20, 2010 12:33 pm 
Χωρίς σύνδεση
Administrator
Άβαταρ μέλους

FiOth έγραψε:
Vuzzi έγραψε:

Κανε ο,τι εχεις να κανεις με το ME αδερφε και μετα αφησε το στο ραφι για παντα. Μετα τη λυτρωτικη βελτιωση που εφερε το δευτερο μερος της σειρας το πρωτο καθισταται απλησιαστο και - χωρις σε καμια περιπτωση να θελω να μειωσω την αξια του - ο ρολος του τελειωνει με το που μπαινει στο tray το ME2.

Αυτό είναι που θέλω να αποφύγω γιατί έχω ακόμη αρκετό πράγμα να κάνω στο 1. Βέβαια τα περισσότερα θα γίνουν απλά για να γίνουν. Το βασικό Playthrough θα είναι αυτό που θα γίνει και Import στο 2. Ελπίζω μέχρι να το αγοράσω το 2 να έχω τελειώσει με την πλειοψηφία των πραγμάτων που θέλω να κάνω για να είμαι πιο Cool μετά... ;)

AoG.net

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Κυρ Φεβ 21, 2010 5:47 pm 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφη: Τρί Απρ 07, 2009 11:17 pm
Δημοσ.: 717
Τοποθεσια: Αθήνα
Όνομα: Αντώνης
XBL GamerTag: N00B SHY BOT
PSN ID: -
Wii Friend Code: -
Παράλληλα με το Justice For All που όπυο να'ναι το τελειώνω (καιρός είναι από Δεκέμβρη το παίζω),έχω ξεκινήσει και το Final Fantasy 3 (DS).Σίγουρα ο τίτλος δεν μπορεί να συγκριθεί με πιο σύγχρονους απογόνους του,όμως είναι αρκετά ποιοτικός κι έχει κάποια χαρακτηριστικά όπως πχ το Dual Wield τα οποία θα ήθελα να δω και σε άλλους τίτλους.

Carpe Diem...

Κορυφή
 Προφίλ  

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Τρί Φεβ 23, 2010 9:13 am 
Χωρίς σύνδεση
Administrator
Άβαταρ μέλους

Μέσα στο πολύ Mass Effect είπα να χωρέσω και ένα Playthrough από το πρώτο BioShock. Λίγο το ότι είδα στου FiOth και ζήλεψα και λίγο του ότι με την πρώτη ευκαιρία θα αγοραστεί το 2 είναι νομίζω μονόδρομος να κάνω ένα τελευταίο και καλό Playthrough παίρνοντας ότι είχα αφήσει από την πρώτη μου απόπειρα η οποία δεν ήταν και η καλύτερη μπορώ να πω γιατί τότε ήμουν αρκετά Noobas. Πραγματικά βλέποντας αυτόν τον τίτλο οφείλει κανείς να παραδεχτεί πόσο μπροστά ήταν από την εποχή του όταν βγήκε. Πρόκειται για ένα διαμάντι που κατά τη γνώμη μου πρέπει να το παίξετε όλοι όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη. Περισσότερα στο ανάλογο Thead που λογικά θα ανοίξω κάποια στιγμή.

AoG.net

Κορυφή
 Προφίλ  

Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση κατά  
Δημιουργία νέου θέματος Απάντηση στο θέμα  [ 535 δημοσιεύσεις ]  Μετάβαση στην σελίδα Προηγούμενη  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 54  Επόμενο

Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Μετάβαση σε: